Εταιρεία
    

Η Taxi Luxury δημιουργήθηκε βάσει αυστηρών προδιαγραφών, με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες μετακινήσεων υψηλού επιπέδου. Στελεχώνεται από συνεργάτες που εκτός από την ποιότητα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων τους, έχουν επιλεγεί με πολύ αυστηρά κριτήρια όσον αφορά την ποιότητα του χαρακτήρα τους, την συμπεριφορά, τις γνώσεις, την εμφάνιση και την ένδυση, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις απαιτήσεις,  προσφέροντας στους πελάτες μας ασφάλεια, άνεση, πολυτέλεια, διακριτικότητα και συνέπεια.

Ο στόλος μας απαρτίζεται από πολυτελή αυτοκίνητα τύπου Mercedes E-Class, άριστης κατάστασης, τηρεί όλες τις νόμιμες άδειες και ασφαλιστικές καλύψεις που προβλέπονται από την Ελληνική νομοθεσία, όλα δε τα αυτοκίνητά μας είναι εξοπλισμένα με πλήθος σύγχρονων ευκολιών (ασύρματο δίκτυο Wi-Fi, Dvd player) που διατίθενται  κατόπιν επιθυμίας του πελάτη. Έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε το κατάλληλο όχημα για τις μετακινήσεις σας όπως Van, Limousine, Bus και Minibus.

Ειδικευόμαστε στην ιδιωτική και εταιρική μίσθωση, στην μετακίνηση V.I.P. πελατών καθώς και στην κάλυψη των αναγκών μετακινήσεων ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων, τραπεζών, φαρμακευτικών εταιριών, συμμετεχόντων σε συνεδρίων κ.λ.π. με μετακινήσεις από και προς αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς λεωφορείων, σιδηροδρομικούς σταθμούς, μαρίνες, ή οποιοδήποτε άλλο προορισμό επιθυμείτε όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, σε συνδυασμό με προσιτές τιμές και με ποικιλία εταιρικών πακέτων προσφορών.

Αναλαμβάνουμε μετακινήσεις που περιλαμβάνουν πολύωρη αναμονή για στελέχη επιχειρήσεων, οργανώνοντας το δρομολόγιο τους  έτσι ώστε να είναι στον προορισμό τους την σωστή ώρα.

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα εντός του αυτοκινήτου καθώς και έκδοσης τιμολογίου.

Μεταφέρουμε ασυνόδευτα δέματα με ασφάλεια και ταχύτητα στον προορισμό που εσείς επιθυμείτε.

Αφήστε στα χέρια των συνεργατών μας την ασφαλή μετάβαση και επιστροφή δική σας ή των παιδιών σας για οποιαδήποτε νυχτερινή έξοδο.


 

Visa Mastercard
Copyright © 2019 Taxi Luxury - All rights reserved.  | Όροι Χρήσης |  | Πολιτική Απορρήτου |Created by ThinkBag Ltd.