Υπηρεσίες     TAXI Luxury TOURS
    

Η TAXI Luxury έχει σχεδιάσει με τον καλύτερο και προσεγμένο τρόπο μια περιήγηση με συνέπεια, σεβασμό, άνεση, ασφάλεια και πολυτέλεια μέσα από τους πιο αντιπροσωπευτικούς και παραδοσιακούς τόπους της σύγχρονης και αρχαίας Ελλάδος γνωρίζοντας σε εσάς την μοναδική ιστορία, τον πολιτισμό και την δημοκρατία αυτής της χώρας επισκεπτόμενοι από κοντά τους αρχαιολογικούς και σύγχρονους χώρους, τα μουσεία και τα απαράμιλλα έργα τέχνης.

Κατά την διάρκεια αυτών των θαυμάσιων διαδρομών θα έχετε την δυνατότητα να φωτογραφήσετε τα τοπία, τα μνημεία και τη θέα πιστεύοντας ακράδαντα πως θα σας μείνουν αξέχαστες για πάντα.

Σας προτείνουμε κάποιες αξιόλογες περιηγήσεις αλλά παράλληλα σας δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσετε και να προσαρμόσετε την περιήγηση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Υπάρχει η δυνατότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής να συνοδεύεστε από επαγγελματία ξεναγό ο οποίος θα σας ξεναγήσει καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής αλλά και εντός των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων.

Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα καθώς η Ελληνική Νομοθεσία απαγορεύει στους οδηγούς την περιήγηση εντός των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων με αποτέλεσμα να είστε υποχρεωμένοι σε κάθε αρχαιολογικό χώρο και μουσείο να πληρώνετε για την ξενάγησή σας.

 

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ - ΑΡΓΟΛΙΔΑ
 
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ
Visa Mastercard
Copyright © 2019 Taxi Luxury - All rights reserved.  | Όροι Χρήσης |  | Πολιτική Απορρήτου |Created by ThinkBag Ltd.